Audi-ContinentalGume_2020.jpg

ZIMSKE GUME

POVOLJNE CIJENE / 24 mjeseca jamstva

Kontaktirajte svoj ovlašteni Audi Servis i saznajte cijenu ljetnih guma koje odgovaraju vašem vozilu.

Zašto odabrati gume Continental?

 

Continentalove gume zadovoljavaju najviše standarde kvalitete, počevši od maksimalne brzine, preko kočenja po mokrom i suhom kolniku, pa sve do upravljanja, komfora i razine buke. 

Pobjednik testiranja

ContiWinterContact TS860

 

Njemački auto klub ADAC prošle  je godine napravio veliki test zimskih guma. Pobjednik u obje kategorije 175/65 R14 T i 205/55 R16 H je guma Conti WinterContact TS860.

 

Ove godine, u velikom usporednom testu 53 zimske gume koje je proveo AutoBild, Conti WinterContact TS860 ponovo je pobijedila, ovaj put u kategoriji 225/45 R 17.

Zašto je bitno imati ispravne gume?

 

Gume su jedan od presudnih faktora za sigurnost u vožnji. Bitno je da tijekom cijele godine vozilo ima odgovarajuće, ispravne gume jer se one troše uslijed trenja s podlogom.

 

Prednosti zimskih guma:

 

  • izrađene su od komponenata specijalno razvijenih za zimsko razdoblje

  • imaju bolje prianjanje na temperaturama ispod + 7 °C u usporedbi s ljetnim gumama što rezultira kraćim zaustavnim putem

  • imaju bolje karakteristike od ljetnih guma ne samo na snijegom pokrivenim cestama, već i na mokrim cestama ili na suhim, hladnim površinama

  • zahvaljujući posebnom dizajnu, bolje odvode vodu, smanjujući rizik od akvaplaninga

  • bolje zadržavaju pravac kretanja na snijegu

Povoljne cijene vrhunskih guma iz obitelji Continental i Pirelli

 

Nudimo vam široku paletu guma svih dimenzija. Pronađite odgovarajuću gumu za vaše vozilo, bilo da se radi o obiteljskom automobilu ili sportskoj limuzini.